Abricar

Naast een Walking Abri biedt PromoBase ook Abricars aan die zich nog sneller naar de drukte kunnen verplaatsen. Een Abricar kan per dag op verschillende plaatsen in een stad in worden gezet om zo een groter bereik te creëren.

Abricars zijn gerestaureerde Piaggio Ape’s uit Italië en uitgerust met een lichtgebogen reclameframe. We beschikken over Abricars met een abri formaat en Abricars met een reclameframe van 1,5 meter bij 2 meter. De auto’s hebben een hoogte van zo’n 3 meter, waardoor deze unieke verschijningen niet aan de aandacht te ontsnappen valt. Uw reclameboodschap zal overgebracht worden. De Abricars kunnen ook geparkeerd worden als tijdelijke buitenreclame zonder vergunning.

Daarnaast zijn de Abricars voorzien van LED verlichting en dus ook in de avond inzetbaar.

Er is in de Abricars ook ruimte aanwezig voor samples en/of flyers, zodat deze eventueel door ons team verspreid kunnen worden. Wij maken gebruik van PVC doeken, die hergebruikt kunnen worden. We kunnen deze doeken voor een scherpe prijs laten maken. Wij kunnen voor u de gehele opmaak verzorgen of alleen een controle check doen. Wanneer u met ons wilt overleggen over een campagne of een reclamedoel denken wij graag met u mee.

Kort samengevat:

  • Een Abricar die ongetwijfeld bij alle voorbijgangers op het netvlies blijft staan.
  • Dag en nacht inzetbaar door LED verlichting
  • Een groot bereik op verschillende locaties op één dag

abricar

Buitenreclame met maximaal bereik!

PromoBase verzorgt uw buitenreclame met ruim 20.000 locaties verspreid over 84% van de gemeenten in Nederland.