Persbericht: Nuancering overname PromoBase door Centercom

Centercom Buitenreclame heeft een overeenkomst gesloten met Inekx Service Company en Unedo Printmedia.

In tegenstelling tot een persbericht van Centercom Buitenreclame eerder vandaag is er geen sprake van een volledige overname van PromoBase door Centercom. Wel hebben PromoBase en Centercom overeenstemming bereikt over het voortzetten van de exploitatie van de A0-reclame in de 11 concessiegemeenten. Per 1 oktober verzorgt Centercom de exploitatie van de A0-reclamedisplays in de gemeenten Den Helder, Diemen, Hoorn, Kampen, Koggenland, Landgraaf, Moerdijk, Noordwijk, Purmerend, Stede Broec en Zuidplas.

Het veranderde medialandschap en de consolidatie in de buitenreclame branche heeft PromoBase doen besluiten een stap terug te doen. Gelijktijdig heeft Centercom Buitenreclame een overeenkomst gesloten met Inekx Service Company en Unedo Printmedia.

Inekx Service Company gaat voor Centercom Buitenreclame de gehele distributie en logistiek verzorgen in Noord-Holland voor alle in deze provincie aanwezige reclameborden. Het gaat om een meerjarige overeenkomst.

Ook met Unedo Printmedia heeft Centercom Buitenreclame een meerjarige drukwerkdeal gesloten. Unedo Printmedia staat bekend om haar kwalitatief hoogwaardig print- en drukwerk en excelleert in service gerichtheid.

Vorige berichten
Alle berichten

Buitenreclame met maximaal bereik!

PromoBase verzorgt uw buitenreclame met driehoeksborden en sandwichborden door heel Nederland.