Doe mee met de Spierathlon 2017!

spierathlon-2017

Het grootste sportevenement voor families!

Op 10 juni 2017 wordt de derde editie van de Spierathlon georganiseerd aan de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. Het grootste sportevenement voor families! Een unieke 1/8 triathlon waar in teamverband volwassenen en kinderen samen sporten. Het gaat niet om de snelste tijd neerzetten, we strijden niet tegen elkaar maar mét elkaar!

Zet je samen in! Doe mee met jouw zoon, dochter, vader, broer, neef of tante… of ander familielid! Leg samen 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5km hardlopen af. Door jullie spieren in te zetten, gezond of ziek, help je kinderen met een spierziekte en werken we samen aan een wereld zonder spierziekte bij kinderen.

Meld je hier aan

Wat is de Spierathlon?

Op 10 juni 2017 vindt de Spierathlon voor de derde keer plaats bij de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel. De Spierathlon is een 1/8 triathlon die een volwassene en kind samen afleggen. Doel is niet om als eerste de finish te halen, maar om sámen te strijden!

In teamverband zwemmen, fietsen en hardlopen volwassenen met kinderen om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. Het leuke is dat deze dag kinderen met een spierziekte zelf ook mee kunnen doen, omdat we speciale hulpmiddelen hebben om hen het parcours af te laten leggen. Kortom, iedereen kan meedoen!

Inschrijf- en sponsorbedrag
Ieder team streeft ernaar om minimaal €750,- aan fondsen te werven voor uitbreiding van het Spieren voor Spieren Kindercentrum. Het deelnamegeld bedraagt €100,- per team.

Zet je samen in: schrijf je in!
Staan jullie op zaterdag 10 juni aan de start van de Spierathlon bij de Ouderkerkplas in Ouderkerk aan de Amstel? Schrijf je dan snel in en klik hier!

Hieronder een aantal leuke facts uit 2016:

spierathlon-2016
Vorige berichten
Alle berichten

Buitenreclame met maximaal bereik!

PromoBase verzorgt uw buitenreclame met driehoeksborden en sandwichborden door heel Nederland.